CONTEST

| 11:43

 Maria Åkerberg AHA Scrub, Maria Åkerberg shampoo energy och Maria Åkerberg foaming wash clearing
 
 
För en vecka sedan började vi ett samarbete med Maria Åkerberg där vi byte ut våra produkter mot deras ekologiska produkter. Vi känner stor skillnad och är imponerade över resultatet som vi kommer att visa senare i veckan. Nu kan ni vinna våra favoriter ur serien till ett värde av 600 kronor.
 
Allt du behöver göra är att gilla Maria Åkerberg på facebook genom att klicka här, och kommentera i det här inlägget om att du är med. Du kommer att bli lika imponerad som oss! I slutet av veckan drar vi en vinnare!
 
 
Hector Nilsson/Robin Sebastian

SUNDAY

| 18:13

Jacket/Jofama  Shirt/Acne  Pants/Fade To W,  Shoes/Nike
 
Detta var vad jag hade på mig i Stockholm igår. Alltså dessa byxor, antingen älskar man dem, eller så hatar man dem, ungefär som sushi. Fick både trevliga och mindre trevliga kommentarer över dem under gårdagen. Vad jag vill få fram är att alla som någon gång struntat i att klä sig på ett visst sätt för ni är rädda för vad omgivningen ska tycka, kom ihåg detta: En förolämpning är oftast den bästa komplimangen! Ta med er det och kör ert race. Alla är fina! Ha det bäst!
 
/What I wore yesterday in Stockholm. I love these pants. Can not help it, they are just so awesome. Remember to always wear whay you feel comfortable in. Forget about what the world thinks, do your thing. 
Hector Nilsson 

| 13:12

 
 
 
 
 
 
Det är dags för mig att sälja några favoriter i garderoben, för att göra plats åt det nya. Maila robin@wrwt.se vid intresse. Fler bilder går att ordna. Produkterna skickas via Posten och priserna är inkluive frakt.
 
 
Summer jacket, M, Club Monaco, 500:-
Tshirt, M, H&M, 70 :-
Denim shirt, L, Levi's, 400:-
Summer jacket, 48, Filippa K, 600:-
 
Robin Sebastian