BLUE LEATHER

| 18:28

Jacket/contemporary reflections  Shirt/USE  Leatherpants/H&M  Shoes/Nike Air Max90  Watch/Thomas Sabo
 
Frågan är när jag vilade senast? Jag kan inte minnas den dagen. Imorgon åker jag ner till Malmö för att träffa min familj och mina vänner. Som det ser ut nu, så flyttar jag även dit för att plugga lite juridik. Herregud, att jag inte tar mig an ett projekt till kanske? Blogg, företag samt heltids juriststudent. Men vet ni? Det är PRECIS så jag vill ha det, full rulle hela tiden, hatar att sitta rastlös. 
 
Nu ska jag laga pulled pork - varning för brännskador... 
Hector Nilsson 

CONTEST

| 17:40

 
Efter två månader med produkter från Maria Åkerberg tänker vi knyta ihop säcken genom att tävla ut fyra av våra favoriter. Maria Åkerberg är ekologiska hudvårdsprodukter som är anpassade för både honom och henne. Vi märkte en synbar skillnad efter första veckan. Huden återfuktades, orenheter jämnades ut och "brun utan sol" krämen tar fram en fräsch hudton året runt.
 
Vi tävlar ut en Nattkräm, Papaya peeling, Eye cream more och Tan in a bottle
 
Allt du behöver göra är att gilla Maria Åkerberg på Facebook, alternativt på Instagram, och sedan kommentera nedan att ni är med i tävlingen. Lycka till!
 Avslutas på fredag den 5:e och vi drar 2 vinnare!
 
Hector Nilsson/Robin Sebastian

Our sneakers are on fire

| 18:10

 
Hector: Tshirt/Hector Amilon   Pants/Cheap Monday   Sneakers/Yeezy for Nike
Robin: Jacket/Jofama   Shirt/Sons   Pants/Cheap Monday   Sneakers/Yeezy for Nike
 
Fashion week är över för denna gång och vi har precis packat upp resväskorna. Vi har så mycket att dela med oss av och massa bilder att gå genom, så kika in imorgn igen! Här är våra looks som vi bar under andra dagen. Vad tycker ni om den?
 
Hector Nilsson/Robin Sebastian