Organic challenge, part 1

 
Det har gått två veckor sedan Maria Åkerberg klev in i vårt badrum och bytte ut alla våra produkter mot deras egna. Vi har ett par veckor kvar av vår #organicchallenge, som ni kan följa på instagram, men vi har redan hittat favoriterna och blivit riktigt imponerade!
 
Ph by: Gabrielron
 
Hector: Aniktsskrubben Papaya Peeling är makalöst bra. Jag har tidigare haft lite problem med pormaskar på min näsa, vilka nu näst intill är helt borta, tack vare denna skrubb. En annan produkt jag inte heller kan vara utan är Neroli Freshner. Detta är en spray i västskeform som du återfuktar huden med efter att du duschat. Detta för att din hy blir väldigt torr då den kommer i kontakt med vatten. Hyn känns efter en dos med Neroli Freshener mycket friskare! 
  
Robin Sebastian: Ögonkrämen Eye Cream More och Neroli Freshner är överraskande bra! Mina ögon har ingen svullnad och de mörka ringarna är helt borta, även kråksparkarna börjar stramas åt. Sprayen är en freshner och sprayas över ansiktet när man vill känna sig extra fräsh, fungerar även som en återfuktare. 
 
 
Hector Nilsson/Robin Sebastians
For english, click below!
#1 / / Hanna:

HUNK!!!!


#2 / / Anonym:

SNYGGG


#3 / / Ullis:

VACKER


#4 / / Robin Sebastian:

Svar Hanna: TACK!


#5 / / Robin Sebastian:

Svar Anonym: tackar ödmjukast:)


#6 / / Robin Sebastian:

Svar Ullis: Du kan vara!